Mii de floreşteni au vizitat Târgul Produs de Cluj

Mii de floreşteni au vizitat Târgul Produs de Cluj

CONSILIUL JUDEȚEAN CLUJ

 

Informare de presă

 

A patra ediţie a Târgului Produs de Cluj la Floreşti a înregistrat un număr mare de vizitatori, în ciuda vremii nefavorabile. Locuitorii celei mai mari comune din România au vizitat târgul organizat de Asociaţia Produs de Cluj cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj şi în parteneriat cu Primăria şi Consiliul local Floreşti.

„Această nouă ediţie a târgului nostru a fost una de încercare pentru organizatori, expozanţi şi vizitatori deopotrivă. Cifrele finale ale celor care au ales să fie alături de noi în cele trei zile ale evenimentului sunt pentru noi o dovadă a faptului că nici măcar ploaia şi vântul nu pot ţine în case oamenii dornici să cumpere produse locale, autentice şi de calitate. La fel a fost şi seara, la spectacole, când împătimiţii de folclor au cântat şi au jucat în faţa scenei alături de artiştii invitaţi. Astfel de oameni sunt cei care demonstrează că este nevoie de evenimentele marca Produs de Cluj, loc în care se expun produse autentice, şi ne dau motive să continuăm acest proiect”, a declarat domnul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

La evenimentul de la Floreşti au participat peste 60 de expozanţi, care au oferit produse alimentare preparate din lapte şi carne, dulceţuri şi sucuri naturale, ulei presat la rece, turtă dulce, prăjituri şi ciocolată de casă. De asemenea, pe standurile Asociaţiei Produs de Cluj au fost prezente costume populare din zona Transilvaniei, jucării şi obiecte sculptate în lemn, ceramică, cojoace şi produse de marochinărie, bijuterii lucrate de mână, lavandă şi flori.

Următorul Târg Produs de Cluj se va desfăşura la Huedin între 29 iunie şi 1 iulie.

 

Biroul de presă

25 iunie 2018

 

Linkuri utile:

Targul Produs de Cluj revine la Floresti (22-24 iunie)

http://citynews.ro/eveniment/targul-produs-de-cluj-ajunge-la-floresti-1291465

http://ziarulfaclia.ro/tirgul-produs-de-cluj-ajunge-in-floresti/

Mii de floreşteni au vizitat Târgul Produs de Cluj

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial