O nouă ediţie a târgului Produs de Cluj la Tmişoara

INFORMARE  DE  PRESĂ

Ref: O nouă ediţie a târgului Produs de Cluj la Tmişoara

 

A treia ediţie a Târgului Prous de Cluj la Timişoara, desfăşurată la sfârştul săptămânii trecute în parcarea Shopping City, a fost un rămas bun pentru sesonul târgurilor regulate organizate de Asociaţia Produs de Cluj, dar şi o reconfirmare a succesului de care se bucură proiectul clujean. Organizat cu sprijinului Consiliului Judeţean Cluj şi în parteneriat cu Shopping City Timişoara, evenimentul dedicat artizanilor şi producătorilor locali a fost dedicat Anului centenar şi a reunit aproape 70 de expozanţi din Cluj şi Banat.

„A fost ultimul târg desfăşurat sub brandul Produs de Cluj în anul 2018, dar nu este ultimul eveniment dn agenda noastră. Pe lângă participarea la unele manifestări expoziţionale, la care vom fi coorganizatori sau parteneri, suntem pe ultima sută de metri cu stabilirea detaliilor legate de cel mai important proiect al Asociaţiei Produs de Cluj de la înfiinţare până acum, Târgul Produs de România, care va avea loc în octombrie la Cluj Napoca. Timişoara a fost o repetiţie reuşită în perspectiva evenimentului din octombrie, aici fiind prezenţi, pe lângă partenerii noştri tradiţionali, şi un mare număr de expozanţi din Timiş şi Caraş Severin, iar impresia unanimă a fost că artizanii şi producătorii ardeleni şi bănăţeni se completează perfect, ceea ce va fi valabil şi în cazul târgului Produs de România”,  apreciază domnul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

La Târgul Produs de Cluj de la Timişoara au fost expuse produse din carne, caş și brânzeturi de oaie, zacuscă, dulcețuri, siropuri naturale și alte conserve de casă, ceaiuri, prăjituri, ciocolată de casă și turtă dulce, produse apicole lavandă, must şi vin. De asemenea, vizitatorii au avut la dispoziţie fructe şi legume de sezon, iar artizanii au oferit cunoscătorilor bijuterii lucrate de mână, costume populare, ceramică, obiecte și jucării realizate din lemn. De mare apreciere s-au bucurat spectacolele de folclor, susţinute de solişti şi dansatori  din Cluj şi Banat.

 

 

https://expressdebanat.ro/romania-produselor-traditionale-o-noua-editie-a-targului-produs-de-cluj-la-timisoara/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial