Participarea Asociaţiei Produs de Cluj la Festivalul Usturoiului

INFORMARE  DE  PRESĂ

 

Ref: Participarea Asociaţiei Produs de Cluj la Festivalul Usturoiului

 

Asociaţia Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, a participat între 28 şi 29 iulie la Festivalul Usturoiului din Pasul Tihuţa, judeţul Bistriţa Năsăud. Acest eveniment încheie seria sezonului de primăvară-vară al manifestărilor expoziţionale organizate de această instituţie, sezon care a cuprins  zece târguri proprii, două participări la târguri de peste hotare, o participare la unul internaţional şi o participare la un festival interjudeţean.

„Prezenţa noastră la Festivalul Usturoiului nu este o noutate, Asociaţia Produs de Cluj fiind model pentru organizaţia similară din judeţul vecin, principalul organizatorr, sprijinindu-i activitatea încă de la începuturi. A fost a şasea prezenţă clujeană cu standuri proprii, din tot atâtea ediţii ale manifestării, am considerat că trebuie să fim aici şi anul acesta şi să oferim vizitatorilor ocazia de a admira, gusta şi achiziţiona produsele oferite de partenerii noştri. Ca şi la ediţiile anterioare, oferta clujenilor a fost extrem de apreciată de cei care au vizitat târgul, fiind o alternativă potrivită la restul exponatelor”, apreciază domnul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

La Festivalul Usturoiului din Pasul Tihuţa oferta clujeană a cuprins produse lactate, miere de albine şi produse apicole, pâine de casă şi produse de patiserie, turtă dulce, siropuri naturale, bijuterii lucrate de mână, costume populare, lavandă şi obiecte de marochinărie.

Evenimentele organizate sub brandul Produs de Cluj vor fi reluate în luna septembrie, primul dintre acestea, respectiv deja tradiţionala manifestare Zilele Recoltei, urmând a se desfăşura la Cluj Napoca.

Peste vara vom avea de prelucrt o gramada de date si eveimente. Ele vor fi puse sub semnul centenarului si vor costitui o buna baza de pornire pentru manifestarile proiectate pentru aceasta toamnain luna octombrie intre 6 si 8 septembrie se va desfasura la cluj napoca produs de romania

https://ziuadecj.realitatea.net/eveniment/clujenii-participa-la-festivalul-usturoiului-din-tinutul-contelui-dracula–176315.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial