Târgul Produs de Cluj la Huedin

INFORMARE  DE  PRESĂ

 

Ref: Târgul Produs de Cluj la Huedin

 

Oraşul Huedin a fost timp de trei zile gazda Târgului Produs de Cluj, eveniment ajuns la a patra ediţie organizată la poalele Vlădesei. Manifestarea expoziţională a fost organizată de Asociaţia Produs de Cluj, cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj şi în parteneriat cu Primăria Huedin.

 

„Deşi este un oraş mic, Huedinul a fost gazdă bună pentru Târgul Produs de Cluj, locuitorii din zonă fiind prezenţi nu doar la spectacolele prezentate, ci şi la standurile artizanilor şi producătorilor. Pe de altă parte, între expozanţi au fost numeroşi meşteri şi mici fermieri din zonă, care au profitat de oportunitatea oferită de noi pentru a-şi prezenta şi comercializa produsele. Credem că evenimentele desfăşurate sub brandul Produs de Cluj îndeplinesc obiectivele iniţiale ale proiectului, acelea de a sprijini şi promova micii întreprinzători, şi se bucură de succes tocmai pentru că se adresează unui segment economic ce poate constitui baza de pornire pentru consolidarea clasei de mijloc”, apreciază domnul Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

 

La târgul de la Huedin au participat parteneri tradiţionali ai Asociaţiei, care au oferit vizitatorilor preparate alimentare din lapte şi carne, dulceţuri şi sucuri naturale, prăjituri şi ciocolată de casă, realizate după reţete proprii,turtă dulce,  miere de albine,  lavandă, costume populare, bijuterii lucrate de mână, obiecte sculptate în lemn. De mare success s-au bucurat şi preparatele la grătar, pregătite de bucătari pricepuţi, dar şi spectacolele de magie şi folclor, precum şi parcul de distracţii.

Următoare oprire a caravanei Produs de Cluj va fi la Deva, între 13 şi 15 iulie.

 

 

https://www.ariesnews.ro/citeste-articol/a-fost-huedin-editia-a-patra-a-targului-produs-de-cluj-desfasurata-in-zona-motilor

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial