Mihai Tulai (Luna Solai)

Mihai Tulai (Luna Solai)

Uleiuri presat la rece – Luna Solai

Mihai Tulai, este din comuna Luna, județul Cluj, și produce o gamă variată de uleiuri presate la rece. Demarată ca o mică afacere, din nevoia de a procesa semințele de floarea soarelui a familiilor din zonă, s-a dezvoltat în timp, ajung să producă astăzi uleiuri din floarea soarelui, dovleac, in, cânepă, nucă, rapiț, dar și uleiuri condimentate.

Pasiune pentru uleiul presat la rece:

Povestea uleiurilor presate la rece de la Luna a început în 1998, intr-un sat din Campia Transilvaniei, Luna, nume de la care se inspira brandul produsului, unde traditia si experienta agricultorilor in procesarea semintelor de floarea soarelui sunt la ele acasa.

In 2012 s-a nascut Luna Solai, din dorinta de a oferi celor care apreciaza gustul si savoarea traditionale, un ulei romanesc sanatos, natural si bogat in substante nutritive.
Luna Solai. O colectie premium de uleiuri presate la rece, ce imbina gust si sanatate, intr-o forma moderna, dar bazata peexperienta si traditie in procesarea la rece a semintelor.

Asortate unui stil de viata sanatos si echilibrat, uleiurile presate la rece Luna Solai, aduc in alimentatie toata bogatia naturala a semintelor, prelucrate printr-un procedeu pur, ce pastreaza gustul si proprietatile semintelor presate.

Am muncit necontenit si am crescut cu fiecare zi…finalul lui 2014 ne-a adus si titlul de FurnizorOficial al Casei Regale a Romaniei, o recunoastere a calitatii produselor si valorii brandului nostru.

Produsele Luna Solai se bucură de recunoaștere internațională, anul 2014 marcând momentul în care Juriul ITQI Bruxelles evaluează uleiul de floarea soarelui cu o stea de aur. În 2015 uleiul de dovleac primește două stele de aur, iar în anul 2016 este rândul celui de nucă să primească același număr de stele, performanță egalată anul acesta și de uleiul de rapiță. Tor în cursul acestui an Juriul ITQI Bruxelles reevaluează uleiul de floarea soarelui ca Superior Taste Award și I se acordă trei stele de aur, performanță unică în România la capitolul produse alimentare.

Povestea Luna Solai continua, iar noi ne bucuram ca ne insotiti pe acest drum.

Contact
com. Luna, sat Luna, nr. 379, 407360, jud.Cluj
office@lunasolai.ro
www.lunasolai.ro
www.facebook.com/Luna-Solai-148781455248584/
0264326267/ 0747 921 004

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial